NaslovnicaMarlera Kup ▶ 5. Marlera Kup

BuraGodinu dana nakon nedostatka sreće sa vremenskim prilikama, trebao je biti održan 5. "Marlera" Kup. Iako smo promijenili propozicije i uveli stavku kako natjecatelji sami moraju organizirati plovila za natjecanje kako bi i u nešto otežanim uvjetima mogli isploviti, ponovo nas je sreća iznevjerila.

Bez obzira na odgodu natjecanja u trajanju od 7 dana, bura se cijelo vrijeme nije smirivala, a Aladin nije davao znakove poboljšanja. Jedan dio ekipa krenuo je prema Ližnjanskom portu, no naš poznati Rt Marlera ih je zaustavio sa valovima visine do 4 metra. Uz takve uvjete, bilo je jasno kako nam se ponavlja prošlogodišnja priča. U pokušaju da spasimo natjecanje, kontaktirali smo Lučku kapetaniju sa zamolbom za promjenom ribolovne zone, zapadno od Rta Kamenjak gdje valovi nisu prelazili visinu od pola metra. Kako u propozicijama nismo naveli rezervnu zonu, a samim time nismo obavijestili Lučku kapetaniju i Ministarstvo na vrijeme, naša zamolba je odbijena. Ovim putem bi se htjeli ispričati svim natjecateljima i sponzorima uz obećanje da ćemo sljedeće godine biti u potpunosti spremni (karta rezervne zone je već spremna za 6. "Marlera" Kup) za već tradicionalnu buru.

Nekoliko ekipa otišlo je u samostalni ribolov prije organizirane fešte u Starom Ribaru. Uz bogatu ponudu hrane i pića, kao i veseli govor predsjednika  Marlere Nenada Škifića, ubrzo smo svi zaboravili na buru. Lovačke priče zadržale su natjecatelje do kasnih popodnevnih sati uz napomenu da na sljedeći "Marlera" Kup treba doći u odijelu i kravati Smile

Prodajemo dozvole

Dozvole za sportski ribolov na moru

Galerija

Šaljite slike za galeriju

Šaljite slike

Svi članovi Marlere koji žele objaviti slike u galeriji neka ih šalju na e-mail adresu

Linkovi

Podvodni.hr

Submania

HSŠRM

SŠRMIŽ