Naslovnica ▶ Natjecanja

Natjecanja

2AS-0U Ližnjanu je u subotu, 21.5.2016. održan 2. Memorijalni kup "Ante Simonelli" u podvodnom ribolovu. Organizatori su bili Klub za sportski ribolov na moru "Submania" iz Zagreba i Sportska ribolovna udruga "Marlera" iz Ližnjana, a organiziran je u spomen Anti Simonelliju, članu "Submanie" koji je stradao u ribolovu 2014. godine.

 

thumb  DSC7480U Ližnjanu je 6. lipnja održano XXIII. Međužupanijsko prvenstvo sjevernog Jadrana u podvodnom ribolovu, u organizaciji Hrvatskog saveza za športski ribolov na moru i Sportske ribolovne udruge „Marlera“ iz Ližnjana. Okupilo se 26 podvodnih ribolovaca iz 14 klubova iz Istarske, Primorsko goranske županije, te kontinentalne Hrvatske (Zagreb).

 

63garaU nedjelju 12.10.2014. održali smo 63. klupsku garu, družili se i pojeli što smo to jutro ulovili.

Slike možede vidjeti ovdje.

 

Napokon je gotov film s državnog prvenstva, pogledajte ga u nastavku obavijesti!

 

U Ližnjanu je od 12. do 14. rujna 2013. godine održano 22. Pojedinačno prvenstvo Republike Hrvatske u podvodnom ribolovu. Organizator natjecanja bio je Hrvatski savez za športski ribolov na moru, a domaćin Pomorska sportska ronilačka ribolovna udruga "Marlera" iz Ližnjana, uz potporu Općine Ližnjan i Turističke zajednice Ližnjan.

 

Rab, prekrasan otok s istoimenim gradićem bio je ove godine, 21. i 22. rujna domaćin 19. ekipnog državnog prvenstva u podvodnom ribolovu u organizaciji KPA "Amfora". Ovo natjecanje bilo je jedno od najmasovnijih do sad, unatoč izostanku nekoliko jakih lovaca, nastupilo je čak 24 tročlane ekipe.

 

04.06.2011. održano je XIX. Međužupanijsko prvenstvo sjevernog Jadrana u podvodnom ribolovu u organizaciji PŠRD "Delfin" iz Pule.

Rezultati u nastavku obavijesti, a slike uskoro...

 

Svaki lov u moru poseban je i izdvojen doživljaj za pasionirane podvodne ribolovce. Odlasci u more na silu tek su rijetke iznimke inercije dogovora ili nagovora pomalo nerazumljivog (nerazumnog) lika iz priče koji potiče loše u nama; na silu ili nasilnost, što nikako ne valja.

 

Dana 18.04.2010. održana je prva ovogodišnja klupska gara, ujedno i moje prvo natjecanje u podvodnom ribolovu. Uzbuđenje je bilo veliko, očekivanja također velika, a želja mi je bila uloviti barem jednu validnu ribu  i na prvoj gari zaslužiti bodove. Zona je bila određena od rta Volam na zapadu do Fenere i Šekovca na istoku.

 

36. garaNakon nekoliko neuspjelih pokušaja organizacije klupske brancinijade, dogovor je pao za subotu 26.12.2009., dan nakon Božića. Iako je prognoza bila već tradicionalno loša za plovidbu, nakon jakog juga najavljena je bura "od dvije strelice", odlučili smo održati garu.

 

Page 1 of 3

Start < Prev 1 2 3 Next > End

Prodajemo dozvole

Dozvole za sportski ribolov na moru

Galerija

Šaljite slike za galeriju

Šaljite slike

Svi članovi Marlere koji žele objaviti slike u galeriji neka ih šalju na e-mail adresu

Linkovi

Podvodni.hr

Submania

HSŠRM

SŠRMIŽ