NaslovnicaVijesti ▶ Prodaja dozvola za sportski ribolov - 2017

SRU "Marlera" prodaje dozvole za sportski ribolov za 2017. godinu.

Potrebni podaci za kupnju dozvole:

  • ime i prezime,
  • adresa,
  • datum rođenja,
  • OIB i/ili broj osobne iskaznice ili putovnice.

Podaci za uplatu internet bankarstvom:

  • IBAN: HR 7024070001118016525
  • svrha uplate: dozvola za sportski ribolov za 2017 ime i prezime
  • poziv na broj: OIB
  • cijena dozvole i članarine HSŠRM: 400 kn (senior), 110 kn (veteran, umirovljenik), 30 kn (junior). Članarina PSRRU "Marlera" dodatno 150 kn (plaćaju samo članovi, nije obavezno pri kupnji dozvole).

S obzirom da su klubovi dužni čuvati preslike dokumenata, osobe koje kupuju dozvolu moraju priložiti kopiju ili scan osobne iskaznice i dokumenta kojim se dokazuje status (umirovljenici, HRVI).

Osobe koje kupuju dozvole putem interneta obvezno moraju dostaviti presliku osobne iskaznice (s obje strane) i eventualnu presliku dokaza statusa. Po uplati, potrebno je dostaviti kopiju dokaza o uplati, a potvrda o kupnji dozvole će biti dostavljena u roku od 5 radnih dana.

Napomena:

SRU "Marlera" prodaje isključivo dozvole za sportski ribolov. Pravilnik o sportskom i rekreacijskom ribolovu (Narodne novine 155/2014) ovlaštenicima dozvola za sportski ribolov propisuje korištenje udičarskih alata i podvodne puške, ostiju i trapula za crve (ne i vrše!). Ovlaštenici godišnjih dozvola za podvodni ribolov mogu posebno kupiti i dozvolu za ribolov parangalom. Dnevne, trodnevne, sedmodnevne i tridesetodnevne dozvole moguće je kupiti i preko web shopa Minstarstva poljoprivrede, gdje je moguće kupiti i dozvole za rekreacijski ribolov.

 

Tajnik
Eros Sorić

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem Kontakt obrasca ili mailom na

Prodajemo dozvole

Dozvole za sportski ribolov na moru

Galerija

Šaljite slike za galeriju

Šaljite slike

Svi članovi Marlere koji žele objaviti slike u galeriji neka ih šalju na e-mail adresu

Linkovi

Podvodni.hr

Submania

HSŠRM

SŠRMIŽ